Kleuren

Schüco Corona CT 70

Met Corona CT 70 ramen krijgt u vele mogelijkheden om uw huis niet alleen aantrekkelijker en sympathieker te maken, maar het ook technisch te verbeteren en zijn waarde te laten behouden.

De helder omlijnde ramen, met smalle aanzichtbreedten zorgen voor een groter aandeel glas van het raam. Dat betekent meer licht, meer helderheid en een open sfeer.

In combinatie met een breed aanbod van kleur- en houtdecoraties bieden de CT 70 ramen u vormgevingselementen waarmee u uw huis met behulp van de ramen individuele accenten kunt geven.

Het Corona CT 70 raam biedt nog meer – van de kleurkeuze tot de toepassing van buitenzijdig aangebrachte aluminium spouwbladen in alle RAL-kleuren, tot de mogelijkheid om binnen en buiten ook verschillende tinten te kunnen combineren bij raamkozijnen en -vleugels. Volledig volgens uw persoonlijke voorkeur.

Met Corona CT 70 ramen past alles gewoon bij elkaar. Fraai vormgegeven profielcontouren met kleurendessins, venstergrepen met daarop afgestemde raamscharnieren, accessoires zoals latten, rolluiken en geleidingsrails voor rolluiken, qua vormgeving en kleur aangepast aan het totaalelement.

Download hier de brochure in pdf-formaat